Catalog de produse

Adauga produsele tale intr-un catalog online
Catalog de produse

REALIZAM CATALOAGE DE PRODUSE LA PRETURI COMPETITIVE

Față de broșurile printate, un catalog online vă oferă avantajul prezentării în amănunt a întregii game de produse sau servicii.

Optimizat pentru mobil

Adaptare automata la o multitudine de rezolutii pentru mobil si tableta.

Numar nelimitat de produse

Pentru afacerea ta ai un numar nelimitat de produse.

Panou de administrare

Beneficiezi de un panou de administrare unde poti controla eficient si rapid continutul site-ului.

Galerie foto

Adaugam un numar nelimitat de imagini pe site-ul tau.

Securitate

Instalam certificate SSL pentru siguranta site-ului tau.

Social Media

Facem conexiunea intre conturile tale de Social Media si site.

Catalog de produse adaptat afacerii tale

DE CE AI NEVOIE DE UN CATALOG DE PRODUSE

Sunteți interesați să vă țineți clienții la curent cu informații legate de produsele pe acare le vindeți și doriți să reduceți costurile de printare?

Soluția perfectă este un catalog de produse ! CMS –ul nostru pentru un catalog online se intersectează cu CMS-ul standard, așa încât veți putea updata o gamă întreagă de produse printr-un sistem sigur de backend.
Vă garantăm creșterea vânzărilor online dacă veți folosi pentru promovarea produselor un catalog online cu un CSM ușor de folosit.
De ce un catalog online este printre cele mai de succes mijloace de promovare a produselor? Potențialii dumneavoastră clienți pot să vizualizeze produse și servicii oriunde în lume, fără limite geografice, dacă au acces la internet. De asemenea, oricând și de câte ori doresc sa se informeze pot vedea descrieri detaliate și actualizate, fotografii, oferte speciale ale produselor. Și chiar mai mult, dumneavoastră puteți vedea comportamentul clienților, puteți învăța care sunt punctele tari și punctele slabe ale afacerii, puteți înțelege care sunt cerințele, interesele clientului.

Avantaje

ALEGE UN CATALOG DE PRODUSE

Comertul online creste in fiecare an in Romania cu cifre uriase.
Si tu poti sa vinzi produse online efoarte usor.
Simplificam toate procedurile prin utilizarea unor platforme usor de adminsitrat si echilibrate.

Design Resposive

100%

Panou de administrare

100%

Securitate

100%

Modern și rapid

100%
Investiție profitabilă

CATALOG DIGITAL

Noi suntem conștienti că un catalog online este o investiție profitabilă în marketing, atunci când este realizat cu responsabilitate.

Avem experiență în dezvoltarea și proiectarea de cataloagel online, au devenit una din specialitățile noastre. Ne concentrăm pe design, estetică, funcționare ireproșabilă a imaginilor și, mai mult, punem la dispoziția dumneavoastră un panou de administrare , un CSM care vă ajută să actualizați produsele, serviciile, oricând doriți, într-o manieră foarte simplă.

În acest mod eliminați un catalog printat care v-ar costa sute de euro și ar fi neprietenos cu mediul cu o broșură electronică interactivă, modernă.

Față de broșurile printate, un catalog online vă oferă avantajul prezentării în amănunt a întregii game de produse sau servicii. Datorită elementelor și funcțiilor interactive, clienții dumneavoastră vor fi la un click distanță de ceea ce își doresc.

Completează formularul și te vom contacta în mai puțin de o ora!

    Nume

    Telefon

    error: Continutul este protejat !!