Mentenanta site

Actualizare site in permanenta
Administrarea site-ului web este o prioritate de top pentru orice proprietar de site sau afacere online.

Un site bine gestionat contribuie semnificativ la succesul afacerii.

Mentenanța unui website este un proces esențial pentru a asigura că acesta funcționează corect, este actualizat și este securizat. Iată câteva etape cheie pe care le vom urma pentru a menține website-ul în condiții optime:

Backup-uri regulate: Facem copii de rezervă periodice ale întregului website. Acest lucru vă va permite să recuperați datele și conținutul în cazul unui incident sau a unei erori.

Actualizări software: Actualizam sistematic platforma de gestionare a conținutului (CMS), temele și plugin-urile la versiunile cele mai recente. Acest lucru contribuie la securizarea website-ului și la optimizarea funcționalității.

Securitate: Implementam măsuri de securitate pentru a proteja website-ul împotriva atacurilor cibernetice. Utilizam un plugin de securitate, activam un certificat SSL pentru conexiuni securizate și monitorizam activitatea neobișnuită.

Optimizare pentru viteză: Website-urile rapide sunt esențiale pentru experiența utilizatorilor și pentru clasamentele în motoarele de căutare. Utilizam unelte pentru a măsura și îmbunătăți viteza de încărcare a paginilor.

Actualizam conținutul: Adăugam conținut nou și actualizami conținutul învechit pentru a menține website-ul proaspăt și interesant pentru vizitatori.

Completează formularul și te vom contacta în mai puțin de o ora!

Alege cel mai potrivit plan de mentenanță și administrare a site-ului pentru nevoile afacerii tale.

Mentenanța continuă a website-ului este esențială pentru a asigura funcționarea sa corectă și pentru a oferi o experiență de calitate vizitatorilor.

Testare cross-browser: Ne asiguram că website-ul este compatibil cu diferite browsere și dispozitive. Il testam pe diverse platforme pentru a ne asigura că funcționează corect.

Rezolvarea problemelor tehnice: Reparam rapid orice probleme tehnice sau erori care apar pe website, cum ar fi pagini care nu se încarcă sau funcționalități care nu funcționează.

Monitorizare și analize: Utilizam instrumente de analiză web, cum ar fi Google Analytics, pentru a monitoriza traficul și comportamentul utilizatorilor pe website. Aceste date vă pot ajuta să faceți ajustări pentru a îmbunătăți performanța.

Completează formularul și te vom contacta în mai puțin de o ora!

    Nume

    Telefon

    error: Continutul este protejat !!