Site-ul web poate fi nucleul strategiei tale de marketing

decembrie 7, 2023
Posted in Articole
decembrie 7, 2023 weburo

Site-ul web poate fi nucleul strategiei tale de marketing

Atât de mulți proprietari de afaceri mici își ignoră site-ul web în strategiile lor de marketing și, în schimb, apelează la rețelele sociale pentru a-și promova afacerea.

În calitate de proprietari de afaceri, cu toții dorim să ne vedem afacerea reușită. Vrem să creștem vânzările, să punem produsul nostru în mâinile mai multor oameni, să captăm mai mulți clienți potențiali și să creștem gradul de expunere pe care îl obține brandul. Când lucrăm la toate aceste lucruri, mulți dintre noi uităm de o parte foarte importantă a afacerii noastre:

Siteul web.

Atât de mulți proprietari de afaceri mici își ignoră site-ul web în strategiile lor de marketing și, în schimb, apelează la rețelele sociale pentru a-și promova afacerea. Problema cu aceasta este că nu dețin următorii lor.

Pe rețelele de socializare, nu sunteți proprietarul urmăritorilor dvs

Ți-a cerut vreodată Facebook să sporești postările companiei tale? Da, ghici ce? Facebook trebuie să câștige și bani, în special din reclamele pe care TU plătești pentru a le difuza. Din această cauză, din ce în ce mai puține persoane cărora le place pagina ta văd lucrurile pe care le postezi. De ce? Pentru că Facebook dorește dolarii dvs. publicitare. De fapt, acoperirea medie a postărilor organice pe Facebook a fost de 22,8% în martie 2015 pentru paginile cu sub 1000 de aprecieri, iar asta a fost acum peste un an.

Și alte rețele pot face acest lucru

Pe măsură ce rețelele sociale sunt determinate să crească veniturile investitorilor, ele continuă să creeze noi modalități de a vă face să plătiți pentru a trimite postări către următorii dvs. Va trebui să plătiți MAI MULT pentru următoarele pe care le-ați acumulat. Acestea fiind spuse, trebuie să dezvoltați o strategie de marketing care să permită ca acest lucru să se întâmple și afacerea dvs. să crească în continuare online, fără a cheltui tone de bani în fiecare zi pe publicitate.

Site-ul dvs. ca instrument de marketing

Site-ul dvs. web este un instrument de marketing neglijat în mod obișnuit, pe care îl puteți folosi pentru a vă ajuta să vă protejați strategia de marketing online. Da, rețelele sociale vor fi probabil un lucru pe care îl utilizați pentru a vă comercializa afacerea. Și, da, rețelele de socializare nu o vor distruge complet pentru companii, deoarece de aici își obțin toate veniturile. Toate aceste informații încă nu elimină importanța site-ului dvs.

Odată cu apariția rețelelor de socializare, site-urile web pentru afaceri au căzut pe margine și de aceea există multe oportunități de a vă folosi site-ul pentru a construi o audiență, pentru a atrage urmăritori și pentru a vă centraliza marketingul. Site-ul dvs. poate fi folosit în mai multe moduri pentru a vă promova afacerea online. Iată doar câteva idei:

Blogging

Utilizarea site-ului dvs. parțial ca blog este o modalitate excelentă de a construi un brand și de a oferi valoare clienților dvs. Oamenii vor căuta și vor urmări conținutul care le place și asta este grozav, mai ales dacă acel conținut este conținutul tău. Găsiți ceva despre care puteți scrie o postare pe blog în fiecare săptămână, scrieți-l și promovați-l prin canalele dvs. de socializare.

Lista de email

Odată ce aveți trafic, trebuie să creați un alt canal pe care îl dețineți. O listă de e-mail este o modalitate excelentă de a face asta, deoarece lista este a ta. Iti apartine tie. Din acest motiv, nu va trebui să plătiți pentru a vă „amplifica” e-mailurile. Le poți trimite pur și simplu. Singurele taxe pe care le puteți suporta sunt cele de la furnizorul de liste de e-mail.

Cupoane

Oamenilor le place să economisească bani. Dacă aveți un cupon al săptămânii sau o ofertă pe care o trimiteți următorilor dvs., le puteți conduce pe site-ul dvs. web și le puteți primi pe lista de e-mail pentru oferte săptămânale. În acest fel, îi poți determina pe cei care te urmăresc să-ți vadă afacerea pe alt canal.

În concluzie…

Rețelele sociale sunt un instrument extrem de puternic, dar site-ul dvs. este și el. Profitați de site-ul dvs. web și faceți-l parte a strategiei dvs. de marketing, astfel încât să puteți ajunge în fața oamenilor pe un alt canal de marketing. Amintiți-vă, rețelele sociale sunt încă un instrument excelent pentru a vă promova afacerea. De fapt, iubesc rețelele sociale, dar îmi place și să-mi folosesc site-ul ca parte a strategiei mele de marketing. Aflați ce funcționează pentru afacerea dvs., mergeți pentru asta și, sperăm, voi vedea succesul dvs. de marketing.

error: Continutul este protejat !!